Ιστορία

Το Αθλητικό Σωματείο ΔΥΝΑΜΟ Μ.ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ιδρύθηκε στις 11 Αυγούστου του 2011 από μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο. Χωρίς κομματικές και πολιτικές πεποιθήσεις έχουν σκοπό να προσφέρουν υγιή αθλητισμό στην νεολαία της κοινότητας μας και όχι μόνο. Μέσα από την δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας, της ομάδας παλαιμάχων, άλλων αθλητικών τμημάτων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, θέλει να καλλιεργήσει  το ευ αγωνίζεσαι, να δημιουργήσει και να διδάξει την αγάπη και την φιλία μεταξύ αθλητών και παραγόντων μακριά από κακές συνήθειες όπως ναρκωτικά και τζόγο.          

Αυτή την στιγμή αριθμεί 100 μέλη και μαζί με τους χορηγούς της ομάδας και την στήριξη του Δήμο Μέσα Γειτονιάς, όλοι μαζί γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε οι δημότες της κοινότητας να νιώθουν περήφανοι για την παρουσία του Σωματείου στα δρώμενα της κοινότητας.                                                                 

Η έδρα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας που αγωνίζεται στο Αγροτικό Πρωτάθλημα της ΕΠΟΛ είναι το Δημοτικό Στάδιο Καλογεροπούλειο το οποίο παραχωρεί ο Δήμος μας δωρεάν.

Πρωταρχικός στόχος του Δ.Σ είναι η εξεύρεση χώρου στέγασης του Σωματείου το συντομότερο δυνατόν για να δημιουργηθεί έτσι ο χώρος συνάντησης αθλητών και φίλων της κοινότητας. Ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ εργάζονται με ζήλο και βρίσκονται σε επαφές με διάφορα υποστατικά της κοινότητας για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου.