Εκδήλωση 2023 – Κοπή βασιλόπιττας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 04/02/2023 η πρώτη εκδήλωση για το νέο έτος στην ταβέρνα “Δημοτικό”. 

Ήταν η μεγαλύτερη σε συμμετοχή εκδήλωση με την παρουσία 62 ατόμων και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη παρουσία σας. 

Με την καλή διάθεση, το εξαιρετικό φαγητό και το ζωντανό μουσικό σχήμα της ταβέρνας η βραδιά κύλησε ευχάριστα και έκανε όλους να περάσουν καλά με φίλους και συμπαίκτες. 

Κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε η κοπή της βασιλόπιτας αλλά και η κλήρωση για τους τυχερούς αριθμούς των λαχείων που προπωλήθηκαν. Τα πολλά δώρα, 53 στο σύνολο, για τους τυχερούς των λαχείων και το χρηματικό έπαθλο για το άτομο που βρήκε το φλουρί, έδωσαν άλλη νότα στην εξέλιξη της βραδιάς. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου και ο κύριος χορηγός στις νέα φανέλες της ομάδας και φίλος μας, Κυριάκος Παναγίδης (LEADERBRANDS). 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμαρχο Δώρο Αντωνίου για τη δυναμική του παρουσία και τη χορηγία προς την ομάδα μας, δείχνοντας έτσι τη στήριξή του προς το σωματείο μας και σε ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν και να βοηθήσουν για μια καλύτερη κοινωνία. 

Γενική Συνέλευση 2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 01 Νοεμβρίου 2021 η Γενική Συνέλευση της Δυναμό Μέσα Γειτονιάς. Μαζική ήταν η παρουσία των μελών, φίλων αλλά και χορηγών του σωματείου. Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν και η παρουσία του Δήμαρχου Μέσα Γειτονιάς. Η οικογένεια της Δυναμό σας ευχαριστεί!

10 χρόνια ΔΥΝΑΜΟ Μέσα Γειτονιάς

Για τα δεκάχρονα της Δυναμό Μέσα Γειτονιάς, τον Ιούνιο 2021, διοργανώθηκε για πρώτη φορά το RSM – UNILINK Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου 5 x 5.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 8 ομάδων και 56 ποδοσφαιριστών. Το τρόπαιο κατέκτησε η ομάδα Αρνούθκια, που κέρδισε στον τελικό του πρωταθλήματος την ομάδα Galaktikos με 5-1.

Μέγας χορηγός του πρωταθλήματος, η εταιρεία Potamitis Electrical Engineers.